Login Issues - Mississippi Hunting and Fishing Forums
Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-03-2020, 05:42 AM   #1 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: SELA
Posts: 111
Default Login Issues

After entering my username and password on my computer when I hit enter the whole screen goes blank and does nothing. I am posting this from my phone that was already logged in. Could someone look into this and see if the problem is with my computer or is it a site issue.
8uptradhunter is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 12-09-2020, 03:21 PM   #2 (permalink)
Administrator
 
randywallace's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 8,582
Default

Quote:
Originally Posted by 8uptradhunter View Post
After entering my username and password on my computer when I hit enter the whole screen goes blank and does nothing. I am posting this from my phone that was already logged in. Could someone look into this and see if the problem is with my computer or is it a site issue.
Given that others aren't having a similar issue, I would tend to suspect you have a problem with your computer. I would suggest you restart the computer, clear your cache on your browser and try again. Beyond that, there isn't much I can do to provide a remedy.
__________________
http://randywallace.wordpress.com/
randywallace is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 12-10-2020, 09:21 AM   #3 (permalink)
Member
 
msurussell's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: South MS
Posts: 88
Default

I would suggest trying another browser like Firefox if you're using Chrome or IE. Also try clearing your cache like randy suggested.
msurussell is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 12-11-2020, 06:42 AM   #4 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: SELA
Posts: 111
Default

I am already using firefox but tried restarting my computer and clearing the cache this morning but that didn’t work. I am not sure whats going on here. I will continue to try and resolve these issues, if y’all have anymore suggestions please post them for me to try. Thanks for your help.
8uptradhunter is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 12-11-2020, 08:03 AM   #5 (permalink)
Member
 
msurussell's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: South MS
Posts: 88
Default

Quote:
Originally Posted by 8uptradhunter View Post
I am already using firefox but tried restarting my computer and clearing the cache this morning but that didn’t work. I am not sure whats going on here. I will continue to try and resolve these issues, if y’all have anymore suggestions please post them for me to try. Thanks for your help.
I really meant if you were using one browser, I'd try another, not just Firefox specifically. I know issues like that can be a pain. I deal with that type stuff every day. Hope you get it resolved soon.
msurussell is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 12-11-2020, 04:17 PM   #6 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: SELA
Posts: 111
Default

Haha ok that went right over my head. I will try another browser tomorrow morning and see what happens.
8uptradhunter is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 12-12-2020, 08:41 AM   #7 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: SELA
Posts: 111
Default

I tried another browser this morning and got a white page with the message “This page is not working right now”. Forum.bullnettlenews.com can’t currently handle this request. I tried researching for a solution but nothing that I have tried has worked.
8uptradhunter is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 12-12-2020, 08:44 AM   #8 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: SELA
Posts: 111
Default

It also had an HTTP Error 500 on the page.
8uptradhunter is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 12-13-2020, 08:28 AM   #9 (permalink)
Administrator
 
bnnadmin's Avatar
 
Join Date: May 2013
Posts: 264
Default

Believe I found the root cause for the error and have applied a fix. Let me know if things improve or not for you guys

Kevin
bnnadmin is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 12-13-2020, 04:42 PM   #10 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: SELA
Posts: 111
Default

I just tried to log in but get the same results, blank white screen.
8uptradhunter is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Mississippi Hunting and Fishing Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 10:35 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.